ELYPS - Digital Marketing Services

 

Gy.I.K.

Gy.I.K.

Gyakran
Ismételt Kérdések

Összegyűjtöttünk néhány gyakran előforduló kérdést. Amennyiben nem talál választ, illetve más kérdése is van kérjük írjon nekünk, vagy lépjen kapcsolatba egyéb elérhetőségünk egyikén.
Pénzügyi Növekedés
Marketing
Ügyfélkör növelés
Stratégia
https://elyps.hu/wp-content/uploads/2019/04/blog-post-16-1280x1280.jpg

Mivel
foglalkozunk?

Az Elyps Média a digitalizáció segítségével lehetőséget teremt, hogy vállalkozása olyan komplex arculati profilt ölthessen magára, mint korábban soha. Magyarországon olyan egyedülálló szolgáltatási csomagokat kínálunk, ami lehetőséget teremt a vállalkozások számára bevételi és ügyfélköri növekedés elősegítése mellett, a megkülönböztetett piaci státusz eléréséhez.

Szolgáltatásainkat, nyugat-európai és tengerentúli legnépszerűbb minták alapján úgy alakítottuk ki, hogy Magyarországon is a KKV , ipari, intézményi szereplők komplex full-service szolgáltatásokhoz jussanak, amely magába foglalja az ügyfél online, offline komplex digitális megjelenítését az ELYPS házán belül.

Célunk, hogy a szolgáltatásainkat igénybevevő vállalkozásoknak, olyan támogatást nyújthassunk, ami az online szereplésükkel elősegíti, hogy a növekedéshez alapot nyújtó, vállalkozás arculati profilja mellett professzionális márkaképet teremtsen.
Milyen iparágakra szakosodtunk?

Az általunk kiszolgált piacok közé tartozik a zöld technológiák, orvosi eszközök, biotechnológia, internet/e-kereskedelem, távközlés, távoktatás, ingatlan, pénzügyi szolgáltatások, egészségügyi szolgáltatások, gyártás, kiskereskedelem, vendéglátás, fogyasztási cikkek, média és szórakoztatás, repülőgépipar, mesterséges intelligencia, vállalati szoftverek, biztosítás, energia és hálózatépítés. Mindezek ellenére úgy gondoljuk, hogy az az érték, amit az asztalra hozunk, nem az iparági szakértelem hanem annak megértése, hogy a befektetők mit szeretnek egy potenciális lehetőségben látni.

Mit csináunk?

Segítünk a vállalkozóknak felkészülni következő céljuk eléréshez. Ez általában a következő szolgáltatások némelyikéből vagy mindegyikéből áll:

-Digitális kampány menedzsment
-Webfejlesztés
-Marketing stratégia kidolgozása és kivitelezése
-Piackutatás és -elemzés
-Versenytárs kutatás és elemzés
-Általános coaching és tanácsadó szolgáltatások

Garantálja, hogy tervünk sikert fog eredményezni?

Természetesen nem. Ezt a garanciát senki sem tudja vállalni (ha valaki mégis vállalja ezt, jó ötlet gyorsan elmenekülni). Egy jó terv elengedhetetlen, de egy terv önmagában nem kap finanszírozást.

Bár minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy segítsünk a felkészülésben, nincs befolyásunk arra, hogy mennyire mutatkozik meg a befektetők előtt, vagy mennyire válaszol kérdéseire.

Tudunk coacholni és mentorálni, de a nap végén az Ön feladata megkötnie az üzletet.

Szokotak befektetni az ügyfeleibe?

Nem, nem vagyunk befektetők.

Valóban szükségünk van üzleti tervre?

Ha vállalkozást vezet, akkor valószínűleg nyugodtan mondhat igent. Valójában több üzleti tervre is szüksége lehet: egy a tőkeemeléshez, egy pedig a vállalkozása működtetéséhez. Az előbbi egy kompakt, könnyen áttekinthető stratégiai dokumentum, amelynek célja, hogy rávegye a potenciális befektetőket, hogy vegyék fel a telefont, és hívják meg irodájukba egy kezdeti találkozóra. Ez utóbbi egy részletesebb dokumentum, amely napi útitervként szolgál, és részletezi az átfogó stratégiát támogató taktikákat. Az előbbinek vonzó dokumentumnak kell lennie, amely eladja; ez utóbbi lehet táblázatok, listák, kutatási összefoglalók és egyéb iratgyűjtőbe töltött dokumentumok gyűjteménye, amelyekre hivatkozik és rendszeresen frissít. A tőkebevonási üzleti terv elkészítésére specializálódtunk, de számos melléktermék alkalmas az üzemi üzleti tervben való felhasználásra.

Hogyan
Csináljuk?

Miben különbözünk másoktól?

Az elhivatottságon és szenvedélyen túl:

Szolgáltatásainkat, nyugat-európai és tengerentúli legnépszerűbb irányzatok alapján úgy alakítottuk ki, hogy Magyarországon is a KKV , ipari, intézményi szereplők komplex full-service szolgáltatásokhoz jussanak, amely magába foglalja az ügyfél online, offline komplex digitális megjelenítését az ELYPS házán belül.

Hogyan működik a folyamat?

Minden helyzet egyedi. Néhány meglehetősen gyakori lépés azonban a következőket tartalmazza:

Kezdeti megbeszélés az alapvető szükségletek megértéséhez.
Meglévő anyagok áttekintése (üzleti tervek tervezetei, pénzügyi adatok, piackutatás, versenytársak kutatása stb.).

A részletek tisztázása és a projekt hatókörének és díjainak egyeztetése.

Számos mélyreható megbeszélés is kialakulhat a részletek jobb megértése, stratégiák kidolgozása, valamint az üzleti terv és a pénzügyi modell minden fontosabb elemében való megegyezés érdekében.

Ezután indulhat is a munka.

Mennyi ideig fog tartani?

Egy tipikus megbízás esetében, amely egy projekt tervből, kivitelezésből és marketing tervből áll, a tipikus teljesítési idő a projekt nagyságától függően már pár héttől, de akár 1-6 hónap, az alábbiak szerint.

A tényleges időt befolyásolhatja a meglévő anyagok információk, minősége, a részvétel mértéke, a piac és az üzleti modell összetettsége, valamint a jelenlegi munkaterhelésünk.

Tudnak gyorsabban dolgozni?

Igen, de előfordulhat, hogy „extra” dyjat kell felszámítanunk. Általában több projekten dolgozunk egy időben, és a gyors  kivitelezést igénylő projektek megterhelhetik ütemezésünket, vagy kellemetlenséget okozhatnak más ügyfeleknek.

Egyetértenek mindazzal, amit mondok?

Csak ha mindig igaza van. Egyik fő feladatunk, hogy segítsünk elkerülni a hibákat.

Megkérdőjelezzük elképzeléseit és feltételezéseit a piacra lépés előtt. Fontos, hogy készen álljon a nehéz feladatokra, amikor befektetőkkel, vagy nagy mennyiségű konkurenciával rendelkező üzleti modellt szeretne kivitelezni.

https://elyps.hu/wp-content/uploads/2020/05/img-blue-corner-bottom-right.png
Digitális üzleti módszerek
Elyps Group
Komplex digitális vállalatfejlesztési megoldások.
Nemzetközi partnereink
Helyszínek
https://elyps.hu/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map.png
San Diego
Los Angeles
London
Közösségi média linkek
Kövess minket
elyps.hu
Headquarters
00 36 30 595 2526
contact@elyps.hu
Helyszínek
Kulcs partnereink
https://elyps.hu/wp-content/uploads/2020/04/img-footer-map.png
San Diego
Los Angeles
London
Kövess minket
Elyps Közösségi Média
Haladás a siker jegyében.
error: Content is protected !!